Старий став вже ніц не хочеться Тільки до кроваті мац-мац і бай-бай. Хай ті землі садки негри обробляють, то є утопія потім горіхи повиростають збирай, постаріють пиляй, і так круговорот Буратіносів в природі; а нам Маклаудам на те все дивитись
Доброго ранку вшість з половиною, на вулиці -4 і соняшно, кава смачна но треба на працю збиратися. Гарного всім дня ціцькового.
Свідки сєкти ЦСБ,може бути,я то думаю що за дивні типи ночами шаряться між берізками,і носи таки задовгі в них,що суперечить анатомії гомосапієс
І вам теж безсмертні добрий день.фіскарь в руки.і щоб мозолі були .а не лохматка))).а обрати в нас ще є в загашці.Литва та Польша
Та ну,давно не помічав їх за таким заняттям,на ринку інколи скуплять,видно є більш перспективні бізнеспроекти.
Та всі знають що потрібно попередньо видивитись де причіпляні петпакети до берізок,між 4та5 годинами ранку швиденько піти злити ту цілющу рідину до своїх жбаньок і бігом тікати додому для консервації соку з лимоном та апельсином
ВР в чергове провалила новий закон. Що не дай, все по.ерять... Знову не вистачило голосів, аби... відмінити "Літній час". Тому післязавтра вночі готуйтесь перевести годинники на годину вперед. Та знову прокидайтесь на коп раніше.
Пан знає толк в справах мені багато не треба а бізнес не має часу організовувати на такій рідині, бо вона сезонна хоча якщо багато наварити то ще треба покупців десь знайти як варіант здати до приходу недорого .
Доброго вечора. Кальбуратор не сосаєт коленвал земля бросал.. на двигуні 406 стоїть К151Д. Так на бензолі їхати геть не хоче їздив все время на метані щось там кришка лопнута чи ще щось, (майстер) пропонує поставить сімерочного і поглушити оті всі вакуми і тд. Я більш схиляюсь знайти такого самого або купитии нового. Що посовітуєте?
запропоную 12тисяч сімсот гривнів ( просто більше нема ) , скоро ще жержава кине на карту 4700 - можу троха накинуть , але таки дест три собі маю залишити на развітіє виробництва