вітаю панство. -6 вітерець, і де ні де маленькі сніжинки, чи то мо вони з дахів та гілок чи то мо з неба доподлено невідомо але кружляють майже непомітні. як і казав з ранку шляхи почали розгрібати. оце досьрбаю каву та теж прийдеться ставати як той трахтор щоб відкидати сніг до хвіртки та перед двором. отакоєот
Вітаю ! Погода -7 доволі комфортно навіть мені мерзлявому , тихо вітру ніц . Снігу випало за ніч ну сантиметрів 7 , там де був вітер то понадувало до 25-30 см . Дороги чистили ще з вечора - то на дорогах повний порядок , правда на тротуари снігу насунули . Оце дуже погано , бо чекаю посилку із Запоріжжя . Хотів до Нового Року отримати , а тепер хтозна коли й отримаю .
Доброго ранку! -9, сніг іде, але не так як у Одесі... Зима, доця виздоровить, то буду санчата доставати з нички)))
то най одужує сокріш бо і свята та і батька тре у сані запрягти, бо він щось тілько боки на канпі відлежує
ні то доціна мамка моя жінка відлежує))) я ж на сторожі вартую мирний атом! з пляшкою Нашого Князя)))
це ж державна таємниця! але Вам відповім. для тих хто живе у 30кілометровій зоні 30 копійок за 1Кв. якось так.
а набрати пару цеберок можна? гадаю як і на всякому пристойному підприємстві чи виробництві є дірка в паркані через яку минаючи охорону виносяться шабашки.
в мене троха менше у дворі. але який був задоволений хомячок коли я відкидав сніг. він ліз під лопату щоб сніг летів саме на нього. оце трохи посиджу та піду мабуть ще льох відкопаю.
Щось я сумніваюсь що пан К "хлопчик-памагай",а відсотки буде брать не снігом(страшно уявити скільки нарахує)
Льох і комора - це самі що най є стратегічні об'єкти, тому асвабадіть їх від снігу в першу чергу. Ну хоч тунелю прорийте.