Ви мені заважаєте працювать з такими рибками))) Ось вам наші дороги,які не прибирають. Окрім цього ще й саморєз стирчить. Людина на 200 грн на ровному місці попала на ремонті.
дааа, пан Петро тоді паімєл з усих трьох після свого виїзду на Т 40 він аську 250 з нел торнадо купив.Отакоєот,
-А если бы твоя корова поумнее была, она б не молоко давала, а воду газированную, пепси-колу например, ну или квас....
Доброго вечора, в мене десь на горищі такий графінчик є, от тіки заправляти треба навчитися і можна свою точку відчиняти от тікі халепа одна, знову обмежують де можна і ні.
Замість термоса можна з собою на роботу брати, а там вже з колег гешефтити, а шо бізнес повинен якось виживати в ці надковідні часи
не хотів відводікати але або робота, або рибки , і да сам замовив резину переобутися, бо по нашим дорогам повна халепа з асфальтом клеїти латку на латку вже соромно і стрьомно . Тож і в мене трошкі збитків нині. Завтра якщо встигну забрати сфоткаю.
рибну фірму нашого приходу прикрили сцука Тортіла , сдала, тепер новий бізнес газований самогон з кока -колою, 100 грм. валить з ніг. а якщо мухоморівки добавить... будем великим контрабандним шляхом в Польшу відправлять.
Термоса не тягаю з собою на праці є чайник і кава і навіть плюшки мені лишають на ранок ну Ви в курсі наче . І да, на праці щось спродати не дуже буде , конкуренція велика на бато речей .
Мене в долю беріть в мене графін є і треба пошукати можливо не один . І да, Тортілу на супчик, а панцирь на піпільничку .
Плануєте славуту на систему посадити, можу Вас засмутити в нього є люстерко в якому сидить його собутильник, з яким він систематично освіжається зубровкою А відносно Тратіли, їй треба мурку включити, напослухати
Доброго всім цицькодня, в мене сине сніжок допиваю смачну каву і тікаю на працю. Гарного всім дня, залози можливо будуть попізніше .
Привітався. -1,сонячно. Але ж на працю треба їхати. Закон подлості,як дома то з хати носа не висунеш,як на працю-то чудова погода.
Заберу покажу, на росаві доречі, в 2000-х відїздив 50-т тисяч і тікі після цвяхів лотав і все, зараз кажуть суцільна сажа .
Так і є,якість-лайно,ціни-як завжди задрані до прєдєла. А в 2000 так,Росава найпопулярніша резина була бо співвідношення ціна-якість ще була в допустимих рамках. Та й гроші у людей були. Зараз все навпаки-грьобаний капіталізм не на нашу користь. Збагачуються тільки багаті.
Вивчаємо аєрогліфи перевод під спойлер кідайте, бо в мене гугл переводчик несуразицю малює . ( Моя шкіра + стільки: Пиво: Я повністю схуд, поки не став)
То пан Бек на Такімурину мову вивчає, вже є прогрес, вірші іпоньські пише чи малює, незнаю по іпонські ієроґліфи пишутьсься чи малюваються