та ну де там дме? я сьогодні півдня на дворі пробув, трохи вітерець віє, тохи сніжку мете, але тепло і майже комфортно, особливо коли не стоїш і не палиш а тягаєш важкі та незручні речі. отакоєот
то в вас мо і не освітлюють а в нас лише в останій час почали світло вимикати о 12 ночі на вулиці а до цього усю ніч світило, та ще і як. читати можна під тим ліхтарем.
І взагалі, я злий сьогодні та недобрий. Сів пообідать - м’ясо смажене із печеними овочами - так почали ставити мені задачі по телефону. З’їв вже холодним ( Сів зараз повечерять - знов телефони, і не відмовиш, бо справи важливі. Сиджу, їм холодне... Хтось буде добрий після такого, гаяваспитаю©?
майже. гіпсокартон та деврі ще ті совєтські з дубу. важкі дуже, але треба брати бо відають. але то не фокус завантажити в автівку та привезти, фокус де його розмістити бо підгон був несподіваний і ніхто не очикував. от і куртились вдвох під снігом та вітром щоб притулити все у порядку. отакоєот. а ви кажете
то прийміть пораду. випийте філіжанку міцної кави та випаліть люльку. і відразу настрій поліпшитьс і ви станете добрим та лагідним до порушників. ЧС то нестосується. там порядок должєн бить а нє то шо січас©