Здав 125 кг металу та один акумулятор..і поїхав в магазін по zafira, придбав собі такі смаколики. Вірніш придбав одне, а смаколиків натицяли бонусом.
То для заточки цепка на сучкогризку можна застосовувати як завгодно, но основне призначення для ланцюга .
Доброго вечора, відвідав ліс, жжжжжах, снігу 15-18 см, місцевий копарюга шурфить і навіть недумає закопувати після себе, дуби залишились тільки монюні, зі знахідок крім совдепії якась незрозуміла манєто,кікостоєвона мульйон?
В мене сніг падає . Ото міркую чого кісткі черепа ломить, а оно від погоди . З ранку гадаю буде весело човгати . Гарного всім вечора недільного.
Везе вам. Тут ні вихідних ні прохідних тож сам на себе працюю, і як начальник на собов не терплю прогулів та відлиньок від роботи.
а я вчора догану виписав собі що рано з роботи пішов. а сьогодні премію аж тисчу виписав що в неділю працював. завтра оце думаю карпаратів зробиить з першим днем місяця весни.
Та нема за що! На Фіолетовому хтиві продавці такі копійки в хорошому стані намагаються продати за грубі гроші: https://auction.violity.com/104625558-10-pfennigov-1938-g-tretij-rejh-germaniya-unc Тільки черги з покупців чомусь не видно...