Майже так само але кіцька їсть вже окремо від мене . Не люблю коли хтось мені у рота заглядає і кількість ложок рахує .
Дурите ви людям голову)) Я в тій картинке хвилину старавсь утку знайти і все не получалось..нашо так мізок грузіть на ніч
а я сьогодні джек-пот піймав мав відвезти до тещі старого комодика...принеслу загрузитив прицеп- чую щось шипить..глянув - а там шуруп з куском дінрейки стирчить в колесі прицепа...збігав виніс викрутку, викрутив шуруп, викинув кусок дінрейки (дес сантиметрів 4-5) і швидко закрутив назад шуруп...спускати практично перестало (манюсінькі повільні бульбашки не рахується)...поїхав в сторону ближчого шиномонтажу...шиномонтажник офігів коли я йому показав 2 шурупа в колесі один біля одного ..поки їхав пару км піймав ще одного шурупа поряд...2 латки і -200 гривників..казав це вперше знімає пробите колесо з легкового прицепа
в мене на роботі бувало як тільки не заметуть поли після заміни скла на автобусах а я не знав що був автобус і не проконтролював то так і шурупи в колесах по кілька штук.
Доброго ранку. Ловив в колеса чужі тяги. А також кусок арматури діаметром 50 мм шурупів та саморізів чимало і скло один разок.
По нашим дорогам це нормальне явище. Бува по 5 штук достаю під час ремонту. Все шо хош. Саморєзи,скло,арматура,гвіздки,голки зі шприців,по весні шипи з акації,клеми з акумів,та короче всього хвата. Тільки срібло й золото ні разу не траплялось))
Мої вітання всім, на вулиці +1 похмуро і сиро якось, кава була смачна і треба по справах бігти. Гарного всім дня.
Доброго ранку. Вчора малому обясняв що таке клапана і для чого там натрій) смартафонів раніш не було..