Вітаю товариство! На термометрі +5, похмуро, вітер, але без дощу. Шикуюся на ділянку - буду далі пиляти дерева та різати "вовки" на яблунях.
Виявляєть ужас який ! Вони були ще задовго до 2014-го і їх придумали німці !!!! От жеж суки - як підступно мстять нам тепер за соракпятий діватамай ...
Вітаю панове, -5С , субота іти таки працювать дальші, коври застелить , диван затягну і буду жить в майстерні ще лишилось більшу половину викинуть і наподарувать, напродать, наобмінять. а того краму не меншає а більшає .
у вас цілий Ангар 18 куди мені рипатись. а то напівавтомат що ви купили ? я чото думав що Кайзера взяли.
5500, там вам ще якусь фігню неположили , катушку з проводом кажись,і щоб вас утішить я вам 6 масок захисних дав, літом діло було.
припхався з баньки, покнопаю та спатки . а що наш Бунша незявлявся злякався за чей Крим я і сам не знаю чий він.
Доброго вечора, самому цікаво чий то був Бунша . В мене дощик огидний пада і сиро на вулиці трошкі так не по дитячому, тож вже вдома нарешті і буде скоро нічний дожор . Гарного всім вечора.