я вийшов у поле.... снігу ще по-коліно, під снігом бетон. якогось шмурду видовбав трохи і попер додоми
Доброго дня панству. Також думаю що мабуть таки ранувато завтра на скіфів, навряд чі земля відтане а їхня бронза ніжна, це не кругляки довбати з моноліту.
та мабуть треба щоб днів з п'ять добре погріло а в мене тільки назва що плюс, саме тепло що буде +5 а відчувається як 0, мабуть не дуже земля відтане
цілий день впиз. з одного місця в інше тягаю все. викину все завтра продам занедорого морозильну камеру привілег- 3 ящики. сім лесь,
Доброї ночі, рибка була смачна тож готуюсь м'яти подушку і готуватися до крайньої (лютої) зимової п'ятниці бобравніч всім.
Доброго всім п'ятничного ранку, було +2 і місцями слизько бо калюжи підмерзли трошкі, но то таке дочовгав до маршрутки а далі наче трошкі ліпше правда місцями. Кава була смачна і гарного всім дня .
Доброго всем времени суток). Я новичок на этом ресурсе. Куда не зайду старожилы в курилку посылают)), решил посетить этот раздел, в надежде что тут приютят. Эти фото с разных периодов моей деятельности. Так проходят мои дни, где можно развеяться и полностью посвятить себя своему хобби
..... Куда не зайду старожилы в курилку посылают))..... фамілії, ніки, явки, паролі в студію. як ви ставитесь до Буратіно?
Вітаю панове, -5С , іти працювати, роботи непочатий край, вже три дні тяжко працюю. і ні кінця ні краю в тій тяжкій праці.
Привітався. +3…обіцяють +8 Нарешті то довгоочікувана відлига,але роботи по дому хочь відбавляй,5й день роблю ванну кімнату. Так що яке там покопать))
Доброго. Завітайте у цю тему. Там народ і з Крамахи, Констахи. Дружковки тусується. https://reibert.info/threads/lager-nkvd.190752/
Буратино, неплохая установка). А если в общем, этого чувака не кто не видел, но все говорят об его доброте, и о его хороших поступках, помогал обиженным, ставил на место злодеев). Я грешным делом подумал, а не создать ли мне церковь святого буратины).