Вітаю, поважного! Дякую за добрі світлини . Дійсно гарно. А те, що не накопалося нічого - не біда, ми ж копаємо не заради хабару, а для душі. Наступного разу викопається, тим більше, Консерватор та компані обіцяли допомогти...
Йо ма йо................Захотів дерунів аж капець Друже,а скажи но мені темному що то за квітка така красівенна ?
Маєте на увазі фіолєтову куме? Якщо так, то альпійський крокус, а по науковому шафран гейфеля. А де Консєрвіч?Опять сало на ничку в клуні хаває і запиває трохвейним кохвем?
Показуй ММГ патронів Гочкіса.Ти маєш на увазі патрон Лебеля ? Гочкіс ними стріляв.Клейма які там на них ?
Та якось друге слово в назві звучить не так як треба,особливо перший склад....... А от альпійський крокус саме те
тю. а я завжи думав що ти друже Українець, а ти виходе італієць та іще і хвошизд надодачу! то мо тобі локшини вислати, чи тих, макарьонів? ну як то кажуть нашого вашого столу до вашого столу. в нас ось горицвіт розцвів, півники, гриби повилазили та жуки. за всяке падло, миші, комарі, пігмєі(с) взагалі мовчу. вони курво і не ховаються нікуди.
Що твориться з природою? Черешня розцвітає швидше за аличу. Шафран ближче до Чорногори вже розцвів, а у нас ще лише вилазить.
І вам нє хворать, ваше високобуржуйствоА що у вас позлазились жуки, всяке падло, миші, комарі, пігмєі, то воно й не дивно, у вас же всякого добра і вкусностєй відіма-нє відіма. От вони й повзуть до вас з надією поживитись посля галодной зіми
в нас оно терен вже розквіт, та вишні почали а абрикоса вже. щось с природою не те. то мабуть москалі винні.
Вітаю шановні! Така краса там,де нас нема Консерваторе,у мене теж півники вже над водою видно, тюльпани ще поки плавають та піонію щось не видко поки. Не город у мене а Венеція, хай ти недождеш
чудові краєвиди. а якщо накласти на ції світлини іще і цю пісню то взагалі чудовий кліп вийде. ану хто може кліпа сліпити? бов мене щось не дуже добре виходе((((
ну то тілько з танком треба, а іще десь бабцю з онучкою. всьо повинно бути у повній комплектації. па раднє(с)