Осьо . полярність . https://paton.ua/ua/news/publikacii/vybor_rezhimov_pri_ruchnoj_dugovoj_svarke.html
Та ну, бачу шо навпаки, наші коте вже пару тижнів влаштовують бої без правил і співають серенади протилежній статі
Доброї ночі, каску на зіфір поміняю на вагу . Пересил за мій рахунок бо зефіра вже все, треба шукати по магазинах .
Оце ви *загнули*.просто *жесть**Нікагда не чітайте савецкіх газет*. Ці байки про токи шмоки і полярності.До вас питання.Майже польові умови.Є точило.з напівубитим каменем.Зварювальний апарат постійного струму.Потрібно на колінчастому валу БАТа заврити шпоночний пзз.бо розбило шпонкою.і він не заводиться.ВАШІ ДІЇ?
В нинішній час синя ізолєнта не в тренді, всі зварні шви повинні бути акуратні, проварені, а не загажено шлаком типу "надьожно", переварював після " СпЄців"і металу електрода є, а воно відвалилось бо непрогріли, на малому току варили-срали, а от таки з тим колінввлом на місці було б видніше, чи шпонку обварити, чи нову зробити а в місці посадки в колінвал прихватити, тут дуже широке поле діяльності для творчої душі
Я зробив інакше.На точилі з червоної цегли зробив шпонку по розміру.Вставив в паз.електрод УОНІ.160 ампер.проварив 1 раз.вирубав шлак.І так до того стану.що потрібно.*Шпонок* пішло 3 штуки.
Щось схоже теж думав, але такиж ток 160 а не від ліхтаря, боялись перегріву і щоб неповело І таки творча душа на першому місці
Доброго ранку,камради. Зима продовжується. -6 на дворі. Ходив тіки шо по раздєлу продаж і не можу зрозуміти такого ажіотажу на імпортні мд(деус,єквінокс,орх і інші) особливо у новачків. Ті ж мд дурних грошей стоять та нащо стільки витрачати на них,коли є чудові у роботі аналоги. Чи вони думають кладуху з ним хапнуть на першому ж виході, як він такий дорогий то мусить бачить на кілометр у глиб і чути тільки ніштякові знахідки))Зараз ось маю терма от Гріна,та ніяк не можу протестувати. Але думаю не чім він не гірший за той самий єквінокс,ванквіш або тьорку. Тільки ціна як мінімум в 4 рази кращя.