Та нам відсотки сплачувати нічим! Наша БНР бідніша за пана Консерватора, який бідніший за церковну мишу!
А кото-ферма як поживає . В мене із домашніх тварин нажаль ніц нікого , ото тільки горобці живуть під підвіконням . То я їх годую як сніг , і коли мороз то чути як вовтузяться бідолаги .
А де діли все добро , га ? Розтягли по всіх кутках ? В 1 куток Старий , в 2 куток Аскот Таврічіскій , в 3 куток Скаженний колгоспник , в 4 історик рідного краю , так було діло ?
Хто прилетить той і їсть , але ці горобці їдять перші бо живуть під підвіконням на яке я насіння чи зерно сиплю .
Яке добро? Не було ніякого добра! А історик взагалі свою республіку організував! І не підпускає нас до себе!
Тю то об"явіть йому війну на три фронти він не потягне воювати , а потім капітуляція і історик рідного краю працює в трудовому лагері БНР до кінця віку .
Нє, ну один фронт у складі мене, Старого Похабича, і Аскота зрозуміло. А інші два хто? Невже Ви, пан Консерватор, і пан Обуч?
Ви шановний і є 1 фронт , 2 - Старий , 3- Аскот , історик то один - міркуйте краще . Як ми припхаємося то то вже буде вторгнення Антанти .
в мене теж саме майже було. припхався оце додому та випустив хомячка у двір так він і бігав і плигав і перевертався. той сніг і їв і лизав і що він тілько не робив. загнав до хати щоб погрівся то він розвалився серед кімнати і хоч об'їжджай його хоч облітай а його панство лежить і всьо. ну це мабуть поки я через нього не перечиплюсь та не покроплю його гарячою кавою а зверху ще матюків додам щоб ходити мені старенькому не заважав.
Доброго вечора. Тіки доліз додому. Хуртовина, -6 снігу вкидало по... трохи нижче коліна , крутить завірюха і не перестає. На підйомах поскладалися фури. Мабуть буде те що в Одесі... А ранком тре ще на роботу збігати - покорпоративитися, ну якось так.