Доброго дня панству, -3. Можна взяти траки з Т-74, їх і в рулончик можна скручувати і не розлітаються а якщо пантерівські то буде ще й крутяк
Не добився йопта тре хабаря в 500 дати в ФЗО батько вчився тепер до архіву знову дай 200 грн грн грн тд.
зелені теж розлітаються. взяв у все по 25 коврики резинові соти... навіть якщо згубиш -не жалко. Треба ще прикупити десяток
Вітаю товариство! В нас сьгодні -8 та гарний схід сонця був. Завіз дружину до праці, купив капусту щоб засолити, а потім друге снідання - думаю, що після цього снідання буде вечеря
Доброго здоровя, шановне панство! У нас з ранку -15. Зима таки цього року люта. Ще з осені прилаштував, в різних місцях, дві кормушки для птахів. Сиплю в них хлібні крихти, пшеницю, лежалі крупи, залишилось пів мішечка кукурудзяних паличок - також туди. Спочатку їли одні синиці - вони в кормушку по одній залітають. Потім прилетіли стаї горобців і відбили кормушки у синиць. Горобці залітають у кормушку гуртом, по декілька... Також підвішав в різних місцях сало для синиць. Один кусок під стріху, другий на абрикосу. Той що висів на абрикосі на шостий день щось зняло. Але не куниця. Ще як випав перший сніг, я сліди куниць шукав - нема ніде. Через один двір хата пуста - баба іншу купила, то там онуки по вихідним пікніки робили - шашлики жарили - мабуть куниць капканами виловили. Куниця такий звір, що не боїться яду бджіл і ос - наша українська "мангуста". Літом я з вікна бачив як одна хвора йшла і падала, вся облізла, шерсть тільки на хвості лишилася. Куниці полють на гадюк і вужів - мабуть гадюка покусала. Через тиждень бачив її, то ходила вже нормально, а на осінь і шерсть відросла... Снігу в цьому році навалило. Фазани і фазанки прямо в двір приходять, вилітають на вишні і дерева терену - клюють засохші ягоди... Там у нас тема в розділі "Знахідки" була про золотий браслет. Пан Топаз там відмітився, можливо таємні переговори вів... Якась китайська фальшивка, підроблена під золотий виріб що ввозилися в Англію. Такі вироби спеціальні служби в портах перевіряли на якість і ставили клеймо порту ввозу і букву яка означала рік ввозу. Щоб було зрозуміло дивіться таблиці. На браслеті імітація клейма порту Честер, а буква китайська...
ААА !- ну то другоє дєло як за два , тобто за місяць всього три з гачком - то фігня , зате в хаті тепло ... Я он за той місяць за газ заплатив 67 грн плюс 65 грн за транспортування , за електрику дохреняки - 224 грн ... В хаті аж під ранок вже стає холодно й вкриваюсь пледом та закриваю двері в сіни бо надворі мінус сімнадцять , та й грубка в шість ранку вже можна приторкнутись бо ще о другій ночі рушник торкався та смердів шмаленим ... Страждаю бо лежанка та груба займають пів кімнати й дихати від спеки нічим до ранку - відчиняю в сіни двері , розпалюю піч о четвертій вечора й десь до десятої в хаті плюс 28-30 по цельсію - нічого не поробиш бо суглоби якось після ковіди почали мерзнути . Палю піч дровами та вугіллям , дрова свої ( з городу) , а вугіль андряціт ( тож кажуть хлопці шо свій - з городу накопаний ) возять якісь хлопці на спрінтері з луганськими номерами з соціальної служби - пісят грн мішок , мішка вистачає на два дні , красота , сажі нема - кружки білі як розгорицця
Доброго вечора всім, на вулиці -15 вже вдома нарешті тож буду займатися хатніми справами . І про котиків.
Та так шо там топить, он китайці таку грубу як у вас качанами з під кукуруки топлять і норматільно...