Я раніше жив, метрів за 500 від Полтавапиво, там прямо на заводі є маленька пивниця "Криниця", гарно ми там відпочивали з друзями. ЕЕЕЕЕЕХХХХХХХХ, були часи.
Я вам так скажу (і всім тут присутнім) : Нехай 1 січня вам буде соромно, чим 31 грудня сумно, отакоєот
Та соромно не буде,в мене якось виходить,що чим більше вживаєш на свята-тим краще на наступний день,а сумно теж не буде-буду в родинному колі!!!
У 10 класі між нас(хлопців) після вжитого пива ходило прислів`я "кращє хай лопне моя совість на 5 хвилин, ніж мій сечевий міхур на все життя"
Гарна. Погода. Було вчора. Чотирирічний син попросив роздрукувати картинку з Дідом Морозом під ялинкою. Я написав у Гуглі "Дед Мороз и елка" та кинув на пошук по картинках. Все добре, відшукали, роздрукували. А потім він попросив Снігурку під ялинкою. Виявилося, що пошук у Гуглі "Снегурочка и елка" показує ось це: https://www.google.com.ua/search?q=снегурочка и елка&rlz=1C1GGGE_ruUA580UA580&espv=2&biw=1152&bih=777&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=VHihVKvbJ4aqUej6g6AL&ved=0CBsQsAQ
А я знайшов персонального кулеметника, кумедний такий, Міша називається, може і рабом бути чи клоуном, вміє різні ролі грати в цирку.
Друже Касіо,за "собачку" не переймайтеся.Сьогодні на роботі я був лише до дванадцятої години,потім додому,покі ще не замело геть.Взяв оцю "нещасну тваринку" тай гуляти пишов.Так оте "нещастя" не хтіло до дому вертатися,сніг навколо,можно у сугробах попорпатися,повалятись.Полюбляе вона таку погоду. Зараз розкинулася на дівані,мене на ковдру біля порога зігнала,нажерлася ковбаси ,тай спить собі. Інша справа,що на Новий Рік тра до дому в Балту йихати,а як це буде,не зрозуміло.Мабуть потягом вирушу.