Привітався , -5 гмбатий троха стих , мабудь таки весна наближаеться ... всьоравно йде до яєць а не до калачів ...
москалі також були гарантом цілосності территорії України, багато нагарантували а Японія їм нічого не обіцяла; Курили я думаю рано чі пізно таки будуть японські, дивився якось ролик як там шикарно живеться і всі за мацкву а знизу забито коментами куди тій столиці йти і скоріше б Японія прийшла то може б хоч життя нормалізувалось.
Доброго дня, в мене -2 на дорогах такака каша образується весела там де посипали сілью набивається лід . Короче весело . І да привітання .
про шо ви ? бачив неодноразово пишуть "пан Славута" , а нігде його не видно , хоча в коментах бачу ставе вподобайки
Та який там пан, манкурт, ото кіно памятаєте як батько сина питає "ти шо ляхам продався? " оце про нього, він хотів передати сюди,чи мо продати якогось фуфлижного приціла в 14-му, а його за це типу покаралі адмінпротоколом, час від часу рамси плутає і по качапські лепоче, звичайний провокатор, такі з вишнивецьким та чарнецьким Поділля вирізали
там в насадці патрон\капсуль жавело, скоріш за все, так що, нічого нового він не вигадав в совку таке давно було, зараз під забороною, як і полювання з аквалангом
Доброго всім понеділка, на вулиці -9 було з рану і падає сніг знову, добре що вже хочь трохі місцями почистили. Кава була смачна і печенька їстівна, всім гарного дня.
Доброго ранку. Панове будівельники чи є якісь поради як боротись з просіданням стіни?. Скоро без даху над головою залишусь