короче всьо,-грибу я ті лижі і зіму лопатою,...вона спала на правій лапі і втікла з гори,а я в сніг руками(хоч не римлом)подер всі пальці об той крижаний сніг... фото пізнішк,тел здох...
Плугатарі з плугами йдуть.. в нас теж пройшлись. А також через метрів 300 закладали вибухівку люди і досі знаходять куски рейок та чугуневих труб на городах. Знав одне місце де трубу чгунієву підірвали то п'ятсот кг за день накопував.
Жінка то такоє, а що людині з бампером робити? Він не фарбований купу грошей коштує. А ще монтажні роботи...
В середине 40—х годов Люфтваффе заказало фирме «Argus Motoren» небольшой дешёвый самолёт, для тренировок зенитчиков. Самолёт получил название As292 и Flakzielgerat. Длина ,размер крыльев 2,4 м. Конструкция была в основном выполнина из металла. Беспилотник имел полный набор управляющих поверхностей ,пара элеронов , рули высоты и направления. Но Люфтваффе решил, что использовать их как мишени очень дорого. И приделав фотокамеры решили использовать , как разведчик. И в 1939 году As292 совершил свой первый полёт с проведением фотосъёмки. Изготовление беспилотника удалось начать только в1942 году На изготовление ушло меньше года. Вот так появились дроны
Та ну його,той снігобіг,я краще прогрію піддона паяльною лямпою та поїду куди захочу,хоч і пєчки немає у кабіні...
Доброго вечора, в мене десь на горищі схожі лижі якщо завтра знайду покажу, бо їм вже більше 50-ти років і то не факт. День відкопувався від снігу, наче по весні не повинен втопитися, хоча всеодно повінь буде і багнюка по коліно, но то таке, може за пару днів зійде все. Гарної всім ночі, буду відпочивати мабуть.
Доброго всім недільного ранку, -7 за вікном і пролітає трошкі сніжок, допиваю каву і треба трошкі по окрузі прошвирнутися, подивитися що і як заодно базар навідати. Тож гарного всім дня.