так я пошуріку зробив транслюкатор щоб ржаві болти відкручувати в авто. Провода більше намотать спробувать буде.
Вже.. така техніка потрібна самому. То піддався на вліянія жінки он дорию ставок буду розводить форель та голубих криветок.
ціна цього конструктора то сходити в кладовку та понавитягувати що треба а інвертор двигун не крутить.
раніше піти та купити то було зовсім не просто та й зараз бабла на це треба неміряно, зробити самому завжди легше. Рибу нащо стріляєш, пішов та купив.
Не стріляю, а беру трофей! І той ... Це все одно, що я вам запропоную не їздити на коп, а купляти знахідки _)
А я бува і купляю але тільки своєї місцевості і найчастіше те що потребує реставрації. В магазині мужичок каже продавщиці: зважте мені отого коропа і киньте, бо я ніколи не брешу, тож повинен піймати його своїми руками
Доброго всім рибного дня, -9 було зранку і обіцяють знову снігопад кава була і є трошкі роботи, гарного і вдалого всім дня.
Доброго ранку шановному панству!Думав виїхать по справах,а воно дощ і замерзає,на дорозі склянка,чуть не впав та вернувся в хату...-1С
Доброгодня панству. Тихо і похмуро, по синоптику -6, по термометру 0, на ніч обіцяють +4 на завтра -11
ото я так позавчора під Славутою (не та шо машина і не той поважний пан з речі посполитої ) копав...допоки Т-150 не пройшовся відвалом по дорозі...а то думав вже до весни машина в полі стояти буде
потім файно замахнутись і в бетонного забора... ще свіжий (не засохший) пару раз перезаправити можна...а от засохший - не то пальто...