Вітаюсь, товариство. Відкопався зранку був, та по справах) Коллапс, звісно, вніс свої корективи. А в іншому
На тому тижні забрав з нп посилку, пролежала два тижні і в ітозі покупець відмовився. Дзвоню питаю чому? А він - я очень расстроен, оно оказадось ржавее чем я думал. Сцука, та ти ж бачив фото і розпитував, а ще купу часу морочив голову то у відрядженні, то завтра заберу, то після завтра рука сама потяглась до підсумка, а там так що покупці різні бувають. Воно саме гірше робота з людьми.
Доброго вечора, нормальний був пиріжок їстівний і мені нікого не нагадував . Трохи відкопався і буду відпочивати, доброї всім ночі.
Всім бодрого ранку, вчора почистив половину но бачу що в мене знову сипе і за ніч насипало більше 5-ти см. Тож з ранку знову зарядка з лопатою була перед кавою, плюшка теж була смачна і мені нікого не нагадує . За годину їзди один раз бачив маленький тракторець що пробував на узбіччя згорнути сніг хоч трохи. Гарного всім дня.
Доброго дня панству, то саморобка на рівні юного техніка. Беремо високовольтний транс 2 кВт, там обмотка 220V щось біля 2мм, мотаємо вторічку 10 квадратів на 65V з відводом на 14V, беремо два діоди типу В200 та два тиристори типу Т161-200, ставимо їх на радіатори і скручуємо в керований діодний міст, для надійності ще можна поставити вентилятор на обдув і маємо зварювальноно-пусковий невбиваємий аппарат з регулюванням по току
так ціна цього конструктора буде приблизно 3000 грн !!! готовий інвертор хеслер на 300 чесних ампер коштує менше ста долярів
людина легких шляхів не шукає ... як не з рушницею, так з трансом, обовязково з чимось потрібно пої..... гратися _)))