забудбте про нього, як про страшний сон мале кпд, тугий постріл, підкид, самостріл, постійні поломки якщо вам таке подобаєтся, десь валялося, знайду в себе отрижку радянського підводпрому, лежить для музею, нове
Аби ото наїхать, насвердлити в надульнику отворів, зменшити довжину, додати рессивер + замінити поршень і демпфер на поліаціталевий, збільшиться потужність при зменшенні довжини рушниці, пластиковий поршень збільшить різкість бою а розсвердлений надульник позбавить від гідротормозу гарпуна при виході з надульника.
супер! можна купити мерс а можна спробувати свого жигуля переробити на мерс приблизно такий результат вийде _)))
Якщо зробите вишлю вам два (пан Саня пообіцяв), одне мені друге собі залишите.Є ще одне на запчастини..
якщо хочете дам координати хто таке точно робить, бо я вже старий і лінивий і головне давно не на заводі, тобто доступів до станків нема. Раніше в нас пошесть на це була, в директора взагалі було повністю розробки наших рибаків, корпус титановий. Ех були часи, не то шо січас
вам би, ото, самограй варити, хліб замішувати, одежу шити, взуття клеїти, МД виробляти, так ніт жеж ... все купляєте, бо зовсім руками працювати відвикли _)))
ану ану що там про саморобні мд? PS а настоянка моя таки ж краще фабричних, я ж не винуватий але цю партію треба трошки розбавити.
ви ото з теми не зїзжайте, краще скажіть, коли пану Топазу самостріл за грубі гроші переробите, та яку дасить гарантію _))) вас за язика вумничати ніхто не тягнув )
До речі, ще лишилось купити канавкоріз і пробойці і буду і шкіряну амуніцію сам собі робити, на жаль не свій будинок а то б кузню ліпить потихеньку, ото було б вещ!
я не з'їзджаю, вище оно йому написав, в мене від вашої жабячої справи тільки ласти та маска лишились а надавати порад це як раз плюнути а чого ж не направити хорошу людину в правильне русло
Даа, почитав за РПО-2, плюються всі і пишуть що таке треба викидувать, стганно, і плавали і стріляли і нормально було і ніхто пальці вєєром не ставив шо чепуха правда то було майже тридцять років тому.
Та отож. З коротким плавав і щючку бив, нікому ногу не шатав, загубив гарпуна і щоб перезарядити треба вилазить на сушу до деревинки,там перероблене під штуцер з камери., але мій компресор не давить більше 8 ми треба тим що пан Бек подарував спробувать там повинно вийти в районі 10.
я ту рпо запм'ятав надовго - коли треба - хрін натиснеш на спуск, а коли не треба - ласту наскрізь пробиває. без спросу