Вітаю товариство! В мене -4 та сонечко. Зара позбираю речі та поїду дерева різати та розмовляти з фахурою на тему нової брами, а ви відпочивайте та сил набирайтеся
Вітання. Погода на копаніну чудова. Шарився на Вовчакові, напевно хлопці з УПА приховали. Я також прикопав , але без латуні. 59 шт. І лямпу монюню здибав.
Пся крев! Новий насос не качає... Вся охота до того діла пропала.знов знімати хай йому грець підсунули не працюючий
привітався ! не швидіть знімати ! може то релюха чи контакти , запобіжник чи датчик колінвала , чи може моссґі ... перевірте напряму спочатку
Доброго всі недільного ранку, в мене -16 і похмуро на небі, кава смачна була тож до справ недільних, і да проїзд знову подоожчав на пару гривень добре шо зряплата стабальна і не піднімають хай їм вже повилазить ..... Про стан доріг теж одні ємоції ... Но то таке, головне що живі здорові, гарного всім дня.
Вітаю товариство! -10, вітер - снігу ніц нема. Вчора дорвався до пили як голий до біні, а сьогодня поперек, курва, болить як не знаю що - синдром СКС -старість, курва, старість
ці капризніше, треба розвальцьовувати, морока, механічні красота, клапана притер і знов сто років працює, як бензин чистий.
Вітаю , шо ото Ви пане Бек мені накаркали ? весна втікла , навалило снігу і ще крупою сипле . прийдеться на вечір на тежку працю телепатись пішки ...