Оце саме після обіду закрадається така підступна думка, може сьогодні ввечері трохи оковитої потягнути...)))).
Та ж оковита то дуже добре. Але ж темі порядку нема, нема пана К. В п'ятницю про археологічні потрахушки теревенити, тьху... Тим більше, коли он в мене за вікном -5, дує ото отой і під ногами як скло, бо вчора дощ йшов)
Доброго дня. Мінус два на дворі вчорашня каша замерзла, вчора їздили з ривками пробуксовками і тд. Сьогодні носа з хати не потикаю.
Засунув нового насоса в бак тепер осталось докрасити та поставити на місце може що дасть. Далі в планах кап ремонт своїми силами.
Спостерігають всі особливо пан К% тож не створюйте конкуренцію бо %підвіщять . Доброго вечора всім в мене -10 на вулиці, тож буду сам читати і четвереного друга м'яти .
Та ж а тому то і біда, що пан К. мо' і спостеріга, але його нема. А я ось є) І осьо п'ятниця і ні тобі хоч одної цицькі)))
В мене, доречі, зранку -7, вдень -5, зараз -9. Сніжок трохи присипав на лід, ходив перевірити чи замкнув ворота - ноги розлазяться, кроку не ступиш)
З однією якось не того краще ді по тричі . Тема до речі є окрема де кожний день залози . https://reibert.info/threads/inkoli-je-bazhannja-podivitis-na-zhinochi-prinadi.1144665/
Ех... Був би це рік 07) Працював я комп'ютерним дизайнером, на філії, а потім мене часом смикали на базу, до всіх, підміняти когось ) А там ото отого бажання подивитись на жіночі принади))) гігабайти ) Це зараз Інтернет у всіх, а тоді... )
Ото і біда. Он недавно колишня присила пару фоток. Одним словом, виїхала в США, і там збільшила груди і накачала губи. Ну, кажу, і що ти з собою зробила? Як качка. А, кажу, чого груди прикриваєш, я там і так все бачив і не тільки. Вона - блін, ти що, а ну чоловік прочитає? А я пишу, а як в мене жінка? Ото і поговорили)))
спортили весь гешефт.ННада було розхвалить що вау, клас і т.д і потім так сказать що дали шлях в життя вона вам маленкьку кампенсацію вина
Доброго всім ранку, на вулиці ясно і -11 було з ранку, кава була з сиром домашнім смачним. Всім гарного суботьного дня.
я теж на своїй карбуратор зняв Міконі, так там скільки лишніх детальок, вже більшу частину зняв, шлангочки в шлангочки через шлангочки
Доброго дня та гарного настрою. А я вчора таки бахнув оковитої, після обіду вітер втих, думаю проїдусь на декілька годин погуляю. І підняв ось такого чеха))))). По дорозі додому взяв плешку Гільдії...., ну Ви зрозуміли))))