не треба нічого випитувать - а що як розкаже? Я ж кажу - купляйте хатинку - там на городі скарб. От хрест на пузі
літак стоїть в ангарі,я так і ненавчився літать,після першї аварії поремонтував і тепер тільки акум підзаряджаю...мені треба якогось авіаінструктора шоб навчив...
знов ви як і пан сер ставки мої понаперебили вже весна скоро а у мене крім чоколадки рошен нічого нєма.
взяли і знов перебили ставку 16250 за дейвуса поставив. от н. він кому за 16254 грн. готь Гавуса купувать.
Доброго. Дякую друже. Ось тут все воно есть. https://reibert.info/threads/umanskij-kotel-41-go.67702/page-36#post-13966351
та скільки ви ту стінку будете класти? там роботи на пару годин а ви вже який день на ній мучитесь? ПС: то я вам як дипломований каменщик 3го розряду кажу ПС2: салют копачі!
А як його, той що сєкрєтною разработкою став, люди вже і предоплату зробили, Анкер шо монєто брав на 56 сантиметрів, взяли і засєкрєтили
Ага рвонеш тут, з хворою спиною. Ото не схотіли поучаствувать в аукціоні розіграшу на авто копейку, тож прийшла людина та одробляє той автомобіль. Он стіну доклав тепер штукатурить, а я зняв з Соболя бензобак заварив та пошкурив тепер хтів краситть а краскопульт усьо відробив..