Вітаюсь, товариство. Навидкидався снігу, аж майже зненавидів його. То робив стежки просто до воріт, до сараю, а то подумав що як воно все розтане, а вого ж погода така, що спокійно завтра +10 набіжить, то ж в дворі буде басейн, то вчора пів дня розчищав двір) Вхекався) Добре що поки не падає))) Сьогодні на НП поки чекав посилку, побачив цікаву картину - лежить штабель піддонів і скотчем приділена записка НЕ БРРРРАТЬ інакше і не прочитаєш бо там далі - !!!!!!!! ))) Не сфоткав бо там аж троє в червоно-сірих безрукавках крутилось, то особисто мені було не зручно)
Добрий всім вечір, на вулиці прохолодно якось і сиро при -7, нарешті в дома, буду готуватися до завтра, а покі котодень пару світлин.
До котодня) лишив малому хатку, як любляча людина. Години за півтори дві повернувся. Що він з нею робив?
Трапилось пару цікавих фото, до цього не бачив. Гітлер та Муссоліні Умань серпень 1941р Торговиця, село що в Новоархангельському районі Кіровоградської області 1943 р
Оце ви нагадали чомусь розмову з сусідкою, їй в час окупації 6-7 років було. Каже, в нас в селі німців не було. Ото пройшли, і всьо. Потім один приїжджав інколи бричкою, без ноги, з ціпком. Герр хвамілія...
Вітаю товариство! Погода знову скурвилася - мокро, гидко, нецікаво - хотілося б морозу та снігу. Послухав інтерв'ю вашого препіздента - я й не знав, що воно таке "мудре, відважне та войовниче"! Дивлячись на оте чмо я все краще та й краще розумію товаріща Шикельгрубера
Доброго всім, філосовський день почався . На вулиці було сиро і при -5 туман . Но то таке, головне що кава смачна з піченькою була, а решта минеться. Гарного всім дня.