угу, Полішуки вони такі!!! то у Вас пане від гомелясу рівненського бо_бо, а у нас на ХАЕС не болить))), бо є таке пиво)
оце згадав славетний бункер йо най жіє, най жіє, най жіє кпрс на чорнобильській, хмельницькій та на рівненській аес©
Тобі знажок не буде, навпаки - ще й відсоток накинуть. А загалом - заварюй каву, розстеляй червону доріжку та шикуй оркестра.
от мені якраз і повинна бути знижка бо кому ще як не мені. що до червоної доріжки та оркестру то обійдешся і кавою. зате кава з цукром
коли та пісня співалась то ніяких ригів ще не було, хам ще мабуть і завгаром нестав а ахмєтка був шісткою, за цигарками та пивом до ятки бігав. отакоєот
А яке є в продажу смачне темне пиво,хто в курсі?Так хочу на Новий рік темного з келиха та з домашнім гострим в'яленим мяском...
Ну фате дратувати мене отим пивом,мені не можна його вживати(але йой як хочеться) мені більш подобаеться варення, якщо з льоху та з салком,цібулькою і часничком(май же вірш вийшов)
Ані рівненського чи диканського,тільки Львівська Різдвяна ніч,Чорне та всіляке напівтемне.Мабуть зроблю собі таку Чорну(2-3 пляшки)Різдвяну ніч(4-5 пляшок)
доброго дня.за вікном йде сніг. -8. дивлюся пиво обговорюєте.у холодильнику стояв літр.вже-немає.А виходити на вулицю не хочеться.холодно.
Я навіть за цигарками не хочу виходить - буду палити чай,мелісу,а все тому,що сніг почався(сам просив,а темер він мене дістав,в очах рябить)
"вже-немає" о я бачу Ви хфранцюзький у школі вивчалі І о погоді, на вулиці стільки копійок падає що я не зна яку мітлу готувать для отого збіра, (хуртовина і сніг)