Ви так кажете ніби у вас є вибір. Вживайте сало - тоді всього вистачить. Але тихо - бо консерватор вас знайде.
це ще що за неподобство?! сьогодні що пятниця чи мо свято якесь?. понеділок сьогодні! З.І. незабувай що ти мені потрібен об 11 годині. так що прилазь до мене, посьорбаємо кави та підемо.
Вітаю ! Де то такі водяться , і відразу попереджую адреси її в мене ніц нема , бо робите з мене сутенера . Погода зранку -5 , сніжок і легесенький вітер , доволі приємна погода .
Погано працюєте - повинні знати і провести повноцінну фотосесію. Неподобство - це спостерігати твою заспану пику, коли ти хфіртку відчиняєш. Один стрес для організму. Припхаюсь.
найн не ліс, електроенергію з недрів мирного атому дістаємо))) тай раздаємо її (аж по 30 копійок за кВт!!!!!)
Мо років за 30 буду знати де такі мешкают бо буду волочитися за ними відчуваючи що скоро прийде край тим відносинам з жінками . А зара відносюся до них спокійно , як ото Іван Опанасович. Та шо я, пацан? Я в студентському гуртожитку так нався , що противно згадувать.
То то ви отруюєте там все навкруги ? Я ото в дитинстві пам"ятаю , як приїздив в ліса під Ковельом до бабусі на гостини . То як в якоїсь із бабць боліла голова , всі казали знову Ровенська АЕС викиди робит .
та то вона мать з вечора в куми пересиділа от і боліла голова. бо від радіяції нема ніякої шкоди. оно поглянь у зоні присмирків жиють люди, худоба та дики звіри та птахи і як жиють. Раніш люди ніколи не умивалися. І їли сало. А захоче помидора чи диню – то так зірве, навіть і не миє. І от таки в усіх пики були!©