Та не видів такого ніде. Хлопчина носив. Казав копане!!! Хотів 100 гривень. А я взяв та й помірав. А пальці бачили які- туда воно влізло добре, а на зад не йшло. Ото хлопець погодився на 50 гривень. Насилу го потім зняв. Мусів мастити милом.
Ото і як так подумав. Пальця спас, а тут той хом'ячище! Можна і голову накласти. Як кажуть, добре шо в нього грошей не було, а то було б ше дешевше!
Ну так треба пана консерватора відкомандирувати до пана вайса - щоб останньому кваліфікацію підвищив. Заодно й хомячка, чи що то воно є в підвалі відловить. Пан консерватор взагалі поціновувач природи - Паганель прям.
на відміну від тебе я завши був за екологію! бо ліси вирубають, ставки пересихають. і не залишилось вже ані ставочка ані лісочка нема де втопити або повісити москалья.
Ні, Паганель був дуже розсіяний, а пан К - людина дуууже хазяйновита, і своєї підзорної труби не впустила б!
А я що говорив - Паганель. Юннат прям. Думаю, що пана консерватора можна було б призначити міністром екології з найширшими повноваженнями - тоді б справи там пішли різко вгору. В нього теж така напасть буває, що поробиш - роки беруть своє.
Візмііть мене виконуючим заступником.буду дуже сумлінним в виконанні обовязків і пляну по............
Тоді шукайте гарного дрючка, будете прикладуванням останнього до одного Паганеля-юнната - підвищувати ККД міністерства.
Ппаннннннннннне ввождь.відмміннннннніть новий рік в середууууууууууууууууууу..гайда в ннннннннннннеділю.без шабатуууууу.