щось я тілько армату у центрі вашому бачив. на арсенальній стоїть трехдюймовка. а от танка щось не пам'ятаю у центрі.
Я знаю! Тартарари зараз в моєї тещі в підвалі. Завівся там хом'як і, як каже теща, з'їв 11 відер моркви. Артістка в мене теща!!! І ше так гарчить, що такса (є в тещі такий пес) як з підвалу рванула- 2 дні не було вдома. Оце купила жінка ось таку лапку на кроти і хом'яки, а ше таких во патронів. Хочуть мене завтра відправити до того хом'яка на лови! Я їй кажу, шо раз мене зовсім не шкода- то я поїду. Це попрощаюся з усіма- та поїду. Бо якшо той хом'як з'їв 11 відер моркви, то то вже зовсім не хом'як, а хом'ячище! І йому мене з'їсти, то раз плюнути. Отакі от в мене сумнії оце думки. Так шо прощавайте, друзі! Не згадуйте лихого, а лише добре. А ше дивлюся на того капкана і думаю, що від тої моркви в того хом'ячища така морда, шо в ту дзюру зовсім не влізе. Оце ше подумав, як то вночі випаде добрий сніг та закуре дорогу, то ше троха поживу!
як то кажуть пан бог простить. а цей. як полювання буде вдалим то хутро того хомяка на стіну повісите чи на підлогу покладете замість паласа, чи жінці шубу пошєте а собі рукавички та мать ще і тещі на комір вистаче. а м'яса там на цілий рік на шашлики буде. ото погуляєте
якщо ви натякаєте на мене то я тут не до чого. мій звичайно моркву може зїсти але небагато. а ото щоб маленька собачка сиділа в льосі та моркву жерла як пяний кацап бражку такого неможе бути. бо собачка маленька і ніхто її непусте до страшного, холодного, вогкого, темного льоха щоб вона собі шлунок морквою псувала. отакоєот. а ви кажете
Вони вчора на день народження отримали 12 рапір і з ними ходят в м'ясну лавку і наколюют все що хочут , ще й на хом'ячкові везут все те що в руки не влазит . Торгівля кажуть то для жидів , а вони так берут .
щоб хоч кіло сала купити то треба тричі по одинадцять цебер моркви на ринок винисти. отакоєот. а ви кажете
Мо торбу чи бандольєру яку подарували для переноски , чи раби за ним їх носят . Питайте у власника мо поділиться секретом
так то ви моркву жерете несамовита та гарчите жахливо. ну от таємниця і відкрилась. дійсно ота капканка замала на такого моцного дядька як пан Руслан. на нього треба щось крупніше. наприклад це
Оце пробував заікнутись, що мене шось нога болить, то я вже симулянтом став і боягузом. А теща стала- бідною мамою! Отаке от. А ше собі купив за 50 грн. во такого перстеня "За боротьбу з партизанами" (дуже вже той хлопчина просив шоби я його купив), то жінка каже, шо як буду їхати, то шоби не забув його надіти! Во таке то! А я вже вам писав, що в мене не жінка, а золото?