Привитання всим ,всим,всим.Часу нема,тому пропав.Всих с новим 2015.Багатих знахидок.Запустив каток,довожу обладннання до ладу.Кто бажаэ прокатиться стукайте у личку ,або звонить.Писля 1 сичтя каток працюватиме.
це було дуже давно і нажаль не зімною а з знайомим. але і мені трохи перепало з того. я пізно взнав де він працює і що там можна розжитись. отакоєот
і коли той циклон в нас буде? бо щось сиджу а мене криє так наче дві доби неспав. і кава недопомагає.
Пану Бучу бажаю у Новому роци найти соби газдиню.Пану Опришку и його газдини вдалих гишефтив-щоби вони дочекали на рик цейи дниниКоролю ничного копа Артборсуку-знайти отой мадьярський кулеметПану Касию великого,жирного Гуся.
сплатите типер мені відсотки за те що знаєте відсотки то кулемет який ви хотіли, значить краями.по нулям. отакеє от. слово несказаное вами - ваш раб, высказаное становится вашим господином ( Бек.)
Та ви шо! Таке не можна промовляти навіть, бо якщо пан К стане багатіший за отую церковну мишу - зламається прастранствєнно-врємєнной кантінуум, і весь світ полетить в тартарари (чи хтось знає, де ці тартарари знаходяться?)
та не. це ви мені винні і кулемет і відсотки і ще щось гарненьке. а про танк в нас кожен знає бо він серед міста стоїть і нікому до нього справ нема.