дякую, вашими молитвами. а пошабатували добре, принаймні я. набрав витамину С та і сиджу задоволений. отакоєот
Звичайно зїсти!поки готуєш так напробуєшся і нанюхаєшся шо до кінця процесу вже ніц не хочеш)))))))))
ну ,а що робити? ось дивіться, кожна сніжинка-це гроші. ось у пана К ,роботи вистачає. попробуй все перерахувати.
тут всьо просто. ви сплачуєте мені наприклад 10000 в американських гривнях і це буде вважатись за повноцінний відсоток на сніг цього року. а якщо ви незгодні то можете самі перелічити сніжинки. кожна сніжинка одна американська копійка. отакоєот. а ви кажете
та ви можете і не здогадуватись чого жінка з вами посварилась. як то кажуть поки я був у ванній дружина посварилася зі мною© отакоєот. жінки взагалі непредсказуємі.
Я б рад,але тут в мене прольот з зальотом<в четвер в наряд>і прийдеться бути поголеним,тверезим і їсти поміж тривогами шо Бог пошле.або шо в маґазині буде<хоча які магазини 1 вранці>
-Куме! Як ото Ваше здоров'ячко? -Та дякую! Вашими молитвами! -Тю! Та я ж не молюся?! -От так я і живу! А ше, гер Генерал, кажуть шо Ви ото добре безалкогольного пива нализалися? Чи то знову брешуть?
Згадав анекдот в тему : Приходжу ввечорі з роботи , дружина зустрічає мене з плакатом -"Я З ТОБОЮ НЕ РОЗМОВЛЯЮ!"" Ну що поробиш ні то й ні. Сів вечеряти - з"являється з другим плакатом - " А ЗНАЄШ ЧОМУ?"
Так так,але ж і на закупи по роботі тре,і на кухні час зґубити...бац і знов на роботу тре.просто якесь коло зачароване.мабуть прийдеться на кефір переходити)))))))))))
брешуть. бо взагалі нічого крім кави не сьорбав. а вам вашамосьц усе спокою не дає що та як та до чого. бідні ваші сусіди бо ви ж їм і до вбиральні спокійно дійти не даєте з розпросами
знач ви не маєте претензій до пана Вікінга? дуже добре. тоді заради миру та дружби між сусідами ви обидва позачергово сплачуєте відсотки у вигляді кулеметів. отакоєот бачте як гарно я вас обох примерив. а ви кажете
з вас особисто можна кулемет який би просто стріляв та три скрині набоїв до нього. а от с пана Вікінга вже буду требувати шварцлозе, ну або на крайній випадок льюіса
Та нікого я ніц вдома не розпитуюсь. Буду питати я- будут питати про мене. А мені то ре? Га? Тілько чемно доброго здоров'ячка або спокійної ночі. Більше ніц. Та й шо буду казав- в нас нема ні одного Генерала.