Почему проиграли немцы-ясно Вы лишили их стратегических запасов сала.(входило даже в рацион ихних парашютистов). Почему рухнули колхозы-тоже понятно. Путем систематического хищения сала из закромов Родины Вы подорвали колхозную экономику. Но почему плохо сегодня, ведь Вы сало выращиваете сами? И хорошее сало.
а це ще невідомо. треба скуштувати. на вигляд дійсно самчне але не скуштувавши нічого не можна казати. тілько дєгустація і не тілько сала і іще і бринзи. люди казали що дуже добра.
та наче їстівний. тілко треба вміти готувати. тепер треба обрати кого у гості на гриби запросить щоб точно перевірити їстівні чи ні. люди ні хто грибів смачних не бажає?
Ви справжній друг. А раптом по незалежним від користувача обставинам не зможу розповісти? Давайте краще вашого сторожового кабанчика. Вже стільки начувся. Лапсердака подарую, навіть з золотими погонами. Ви мабудь любите австрійське?
по перше. якщо ви не зможете розповісти то ми і так зрозуміємо та не будемо вживати ці гриби. по друге. лапсярдак з золотими погонами дуже подобається Аскоту, це він постійно в мене клянче лапсярдака, хоча я йому вже одного подарував. а найголовніше. в мене нема сторожового кабана, в мене є сторожовий їжак. за це тут всі знають. а що до кабанів то то до Аскота він свиноферму тримає
Ну ти й звєрюга Консерватор приручити протитанкових їжаків ходити колною це достіжєніє. А картошку вони у сусідів не крадуть?
ні, не чіпають картоплю. тільки з вівчаркою бавляться у ночі, а сусіди від цього скаженіють, бо собака гавкає голосно
що хто? ти білок бачила? руда така горіхи дуже любе та насіня. хвіст ще пухнастий має, мешкає у дуплах. приблизно так.