Доброго всім, роботи багато погода 0 і похмуро трошкі, кава смачна і побіг шось робити покі білий день. Гарного всім дня.
Привітався , з ранку мороз та сонячно було , побіг на рибалку , спінінг покидати ... то хоть би раз клюнуло
Вітаю товариство! Другий день різдвяних свят - погода супер -3 та сонечко. Відшкрябав машину від льоду та поїхав на хасієнду щоб зробити мапку та поміряти деревця, котрі буду вирізати. Десь у пів дороги бачу що стоять поліцаї з блимкаючими маячками, то я трішки сповільнив - доїзжаю, дивлюся, а вони трупа пильнують - от тобі й, курва, свята
Доброго всім, сонечко вийшло і одразу сховалося за горизонт, в городі гриби виросли якись дивні, бо метелики трапляються но то таке. Піду порядки наводити далі.
Вітаю панове, з такою зимою скоро замість дубів бамбук буде рости. В лісі гарно, повітря чисте, листя ніхто не палить вже стонадцять років . Грибів обмаль, "лівих" копарів відганяєм з території Ну і головне в багатті це сало.
Привітавсь. Вчора травонувсь оселедцем тож прийняв сьогодні зелененькі та пробайдикував день.Пс.. тій би тітці морду набити, людей травить скотиняка.
Мої вітання усім, на вулиці -2 і почався дощик, добираюсь по тихеньку на працю, кава була. Всім гарного дня.