Радейка від розетки працює якщо так то резерв на працю візьму як брехунець, бо інколи буваю в різних місцях і шось велике з собою не потягаєш, а так хочь хтось в камері буде робити звука .
друзяко ! Я розумію та сприймаю адекватно - тим більше знаючи тебе , всьо ОК ! Тим більше я терплячий та розумію всіх - всім добра та кожному подарунків !
моє підприємство - то город на декілка десят соток де я вже прокляв всі види овочівництва , дві собаки , кіт , троє горобців що залітають на ніч під стріху напереночувати та стара автівка що не дає мені спокійно спати бо так і норовит щось зламатись чи відпасти ... оце моє . А всьо решта шо нас оточує - то корумпована влада , олігархи , латифундисти , бандити та сусіди що від злості чи просто з цікавості яка в мене кров хочуть мені вила всандалити - то всьо від лукавого й аж ніяк не моє
саме так - відмовився й живу за рахунок бракон.єрства та кредитів прівєтбанку за що йому величезне спасіба , ще отримую пенсію як учасник державного перевороту в одній з африканських країн
Коли настане каліпсис,то вони такі ДВЗ поставлять на конвеєр і будуть міняти на продукти та патрони,ну і звісно на мухомори