я раненько прокинувся та попхався скупляти сало та мНєсо. коли голодний то більш можна принести, а коли повен шлунок то взагалі нічого робити нехочеться.
ну то приїздіть он до сусіда бо в нього снігу багато а він його нелюбе, та заберайте увесь. сусід вам ще і дорогу оплате в обидва кінці
Можемо помінятись : я Вам снігу , а Ви мені Завважте що я не пропоную продаж за грубі гроші , а лише чесний обмін.
То я уявляю що ви там голодний у м"ясному відділі витворяли (Рош аШана в Умані відпочиває ) , те що не змогли винести і вивезти на хом"ячку мать понадкусювали . Немачого поважного чоловіка в оману вводити , майже ростав сніг . Поки на кілердозері доїде то одне болото лишиться . От тоді вже точно до тебе на ревізію припхаємося . Заберемо хоч ті 12 рапір . Мені 2 вистачит , а 10 хай бере Кібермайстер бо його транспорт , паливо і набої .
Вино домашнє розводиться водою (десь 1 до 1 ), перець лавровий лист , багато цибулі . Ото взяли каструлю на низ порізану колечками цибулю потім шар м"яса зверху посипаємо перцем перекладаємо лаврухою , зверху знову цибулю , потім шар м"яса і спеції зверху і так поки м"ясо обо казан не скінчиться от тіко верхній шар цибулячий . Потім заливаємо отим розведеним вином - кладемо тарілку і на тарілку гирю 16кг . І в погріб чи прохолодне приміщення і най постоїть ніч , на ранок те що треба .
тобто до тебе ранком можна на шашлики вже приходити. гаяваспитаю як на мене то оте вино робе мНєсо жорстким як підошва.
Тобто, собі вина можна, а для бідної мертвої свині - ні? От і пан К такий самий, все собі і нічого комусь!
свиня не мертва а заколота, тобто вона відправилась у свій свинячий рай принесши цим задоволення оточуючим і через це їй непотрібно тутешнє вино бо там де вона перебуває багато жому, макухи та дерті.
Так склалося що в нашій компанії я шашлики роблю і я їх жарю, бо коли хтось інший вони або серві або пригорені. Найчастіше практикую такі інградієнти - цибуля через м`ясорубку, сік лемона, сіль перець. Оці всі магазинні приправи принципово не використовуєм, чим простіше-тим смачніше.
Так маринувати тре не в твоєму найулюбленішому напої в ЗОЛОТІЙ ОСЕНІ , а в домашньому винові . І нічого воно не жорстке . Шашляків нажаль ніц . От миску бурщу і шмат сала та часника з цибулею , хліба - ну і вина домашнього ( є й самогон ) - ето можна й дати . Бо ти ж не один припхаєшся , а з 12 рапірами і почнеш волати тору на весь під"їзд .
Купую всілякі перці ( червоні , чорні , білі ) , в нас продає їх якась неруська . Потім дома їх млинком змолов і всі приправи + лист лавровий .