в мене сусідка від ковіду померла , може і якась інша болячка була а 19-й дав побочку. 51-рік, в школі десь ципанула.Лікувалась дома 2 неділі , потім зле стало, перевезли в інфекційку, а з неї в реанімацію там і отакий рік , а в нас в полеміка в містечку за ялинку новорічну , велику ставить чи маленьку .
в мене обидва "атланти" вже років по пятнадцять і тьфу-тьфу ... жодного разу не пошкодував шо купив , і якшо й наїпнецця - то просто викину й куплю знову атлант
..я тільки поправлю))) Добрий вечір! все як завжди, повісив нову ватергрійку як понеслось, + сміситель, + редуктор, бо тиск такий що клапан не тримав)) гарно день пройшов! порадувала ціна редуктора з монометром)) - третина ціни болера)))
Доброго вечера. Таки як працюєш то аж жарко. Із мінусів потік знов радіатор на славуті.. вже третій! Помінять тре щотки на гені.. єлі доїхав. Та помінять підчипнік ступиці заднього колеса. На Газелі наіпнулось зчеплення.! Ось такі маленькі мінуса.
просто так радіатори нетечуть помпа глючить , термостат . Я свою потихеньку збираю , ще пильніки чекаю , трамплер і збирать.
Вам легше, все по накатаному а тут муки творчості , зібрав жінці ножика по гриби їздити то ручка на зебру дуже схожа от і думаю чі таки робити морду зебри та вставляти діаманти в очі чі ні.
так хто додумається що то правильні стікляшки та і якщо зроблю мармизу зебри то і вуздечка буде , моя не хоче а здря, нічого б був вид, ще такі ножі я не робив.
таємниця ізчізновєнія Консерватора відкрита. термін подання заяв на перехід клуні в приватну власність до кінця року.
Доброго дня, чау не вистачає все більше і більше тож якось так, кінець року зачиняєм і заносимо хвости . Гарного всім дня. Кава була вже в дорозі .
Привітався! Похабич на клуні вже свого герба вибив. Ти думаєш, він дарма старався? Це ж одна яма яка має бути? Шмат роботи.