Пане Бек ! Ви мене ввели в оману і я , в свою чергу , опустився до того що розповів іншим категоріям населення про те як досить відомого в преступних колах та взагалі в обстшчістві пана арештували в Прип.яті зі зброєю й аосадили в холодну ... А як виявилось від досить добре почувається , поголений та чинно одягнений , їсть смачно та вчасно , не палить та займається здоровим образом жизні а може навіть і сексом регулярно ... Ось Вам - маєте доказатільство бо з цуґундєра тута не понаписуєш ... https://reibert.info/threads/veter-59-z-dnem-narodzhennja.438340/page-6#post-12771948
а нашо Вам , як не секрет , балансир від сорокапятки ? Якшо секрет - просто проїгнорьте , прошу пардону .
Допоможіть порадою. Мати втопила телефона. Телефон не цінний Ерго але мати бідкається за фото, чи є в когось знайомі щоб телефон собі лишили на обмін інфи що на ньому?
Він не розбирається? Якщо розбирається то розберіть, промийте спиртом і зберіть, моя колись попрала в машинці і то запрацював. Можна просто просушити і через деякий час може запрацювати але може на кілька днів чі тижнів а потім окислиться і адью. Але спиртом промити як можна швидше.
доброго ранку! вчора упісялась водогрійка, хоча справно витримала не легке життя з 2008 року))))) тому газую незабаром по нову, бо ще припрруть снігуроньки а поплавати нема як))) Вітер гуде , біля пічі дуже тепле))
Мабуть не там промивали, зробіть ще одну спробу. Доброго ранку усім. Віте не вчухає, мабуть наломало в лісі .
Вітаю панове, -10С , сніжок сипле , іти працювать в нас фішка , миряни холодильники зимою ремонтують знов Лібхер, еталон сцук якості.