звісно данке шон але шо тоє .. сьогодні джаз а завтра прихід продаст не підривайте канцесію ато з приходва прихожани розбіжаться.
Ваш прихід нєрвно палить десь в дитсадочку https://reibert.info/threads/mozhet...uschie-prjamikom-v-ad-proxodjat-mimo.1241536/
все ... все пропало ... куди котицця світ .. де порядок , де смотрітєль за порядком було ж раньше , а не те шо січяс - в пятницю положено було постить здоровенні цицьки і більше нічого , тепер шо попало , наркоманські пісні під гітару , джяззз та усілякі галюцінації
Шість дротів. Два повороти, стоп, габарити, задній хід і протитуманка. Маса сьомий дріт. Беріть мене занедорого головним консультантом в свою концесію (СТО). Коли буде час, буду словом і порадами допомагати. На більше допомоги не розраховуйте, бо пан @Бек мене призначив "смотрящим" ( зі сторони) за клунею ПСБ. Дуже багато роботи, немає часу відволікатись на всякий дріб'язок по типу дротів на прицепах. Привітавсі з камрадами!
Доброго всім ранку, похмуро -1 і вітер зривається якійсь не зрозумілий, но то таке, є трохі справ домашніх. Да кава була смачна. Гарного дня всім.