я не чув шоби ковіду лікували автоелектрики - може то електрофорезом в клініці треба було а ви пішли в майстерню
Я приїхав зробити проводку на причепі про що заздалегідь повідомив по телефону.. було дивно дивитись як він верещить що всьо пропало тут роботи кабздець і все це коштуватиме тобі аж 500 гривень.. ковідом захворію кричить бо перемерзну. Отак ковід і впливає на мозги та ціноутворювання.
Доброго, на своему за десять років вже двічі міняв черговий комплект дротів вже лежить з часом хочу поставити світодіоди, бо ті лампочки по нашим напрямкам випадають частенько .
світлодіоди лайно - з часом або почнуть мерехтіти або взагалі тухнуть , краще звичайні лампи накалювання але імпортні та якісні , та самі фонарі перебрати та загерметизувати аби не попадала волога та не було окислів - і вуаля , працюватиме відповідно !
Я за десять років роботи з причепом проводку не міняв і не ремонтував ні разу, тільки лампочки. А кожен день в любу погоду.
Доброї ночі, дякую за пораду . Пиво допив і рибу смажену приговорив тож іду відпочивати, бо нині на працю. Доброї ночі всім.
Доброго залозного дня всім, темно -1 і щось сипе з неба, кава з плюшкою і вмершим виноградом . Гарного всім дня.
Привітався , +3 , зими не видко . Пане Бек в мене трошки протікає стіралка , на уплотнітельови є невеличка зморжка . її якось розгладити чи обернути на 180 градусів можливо ?
покайтесь, відайте машинку в прихід св. Буратіно, візьмінь в пастора кредит під божий % і купіть іншу нову б/у.