Тоді треба соблюдати що сказали лікарі, серце це головне, за ним слідкувати треба, а зн місяць знову на обстеження, одужуйте швидше
Шо тсе робиться всі хворіють то тут то там.Не забуваєм привінтивні міри, цибуля, часник, хрін, сало не забуваєм сто грам хоть на руки. Не хворійте,.Лежу з спиню третій день активний коп не допоміг!
Доброго ранку всьому клуньовству! канікули замотали, нема часу привітатись, але одним дерев,янним оком таки підглядаю))
тоді ялинковий "марафон" можна вважати відкритим)) своїм зроблю сан.обрізаніє та запру до дому.,а частину у лазню, а щоб чудово пахло! а вуличні по традиціі там наряджати буду)
То ви хочете сказати що якщо у мене все життя був тиск 90 на 60 а тепер якогось 125Х90 то в мене вже була ця зараза? Жінка медик, їх постійно тестують, в неї по тестам все нормально.
Доброго вечора, трохі зайнят і зв'язок но то таке, от ялинку бачив файну, тікі дружина мабуть буде проти . Зараз ще добавлю.
Чого від жінки лісом чути ? Бо чоловік піньок. Усім привіт. Багато років по лісам шуршу, а такоі ялинки не зустрічав,шкода.
трипліксан на ніч , плюс предуктал зранку , знову на ніч кардіомагніл - то моя дієта для серця постійна тепер ...
а ви знаєте шо ковіда мутувала й тепер спершу лупасить в спину , потім в геморой а вже в пневмонію ... так що будьте пильні !