Як то нащо? Щоб продавати за грубі гроші звичайно! Тут Ви маєте рацію. Але чомусь в сусідів завжди у холодильнику щось смачніше (чорти його знають чому так). Так нащо витрачатися гаяваспитаю? Краще на Новий рік піти до сусідів і провести вних ревізію в холодильнику! Отакоєот а ви кажете (с).
як в такому випадку поступити п.Касіо?, адже його сусід п.Консерватор! до такого в гості треба з своїм холодильником пхатись, ще й смаколиків для хом"ячка прихопити.
вітаю панство -6, вітерець північно західний, снігу нажаль вже ніц. насипало його трошки, десь 5 сантіметрів. а що до іншого як то заміна шифера на хати штукатурка дірок та прибирання битого посуду так цього небуде бо нема що. от в сусіда я б такого наробив би, але за однієї умови. якщо хтось кулемета подарує або хоча б якогось гарного пістоля накшталт мавзера с-96, рояля або люгера з тромелем. отакоєот. а ви кажете
Так а я про що! Тепер Ви мене розумієте Дуже просто. Тре узяти п.Консерватора і напару піти до когось.
В мене нажаль не можна стріляти в підлогу і стелю бо оті кляті бетонні перекриття , може бути рикошета . От в стіни і у вікна можна , сусідам та перехожим весело буде , так що Консерватор май на увазі .
Нарешті дочекалися поки Вождь оченята розкриє особисте привітання! і о погоді,морозно,вітерець,тільки но сніг розгріб від дверей
А з чого ти хочеш шити в квартирі , з утєса чи з кпв ? Так пожалій мої вуха , ну там з люгера чи мавзера побахкаєш та й годі .
З рикошетами не все так просто як Ви кажете. У мене стінки між кімнатами теж з бетону десь 10-15см. Так от колись одного осіннього вечора вирішив я змодифікувати подайник у магазині мосінки щоб можно було ладувати по однім патроні без перекосів. Учбових набоїв не мав тому перевіряв на справжніх зі срібним кінчиком на кулі. Донька була десь на гульках, дружина в її кімнаті при компі, а я, сидячи на канапі та тримаючи гвинтівку на колінах, майстрував при подайнику час від часу вкидаючи на нього набій та досилав до комори. Як усе хазяйство почало добре співпрацювати я вийняв набій(це мені тільки так видаалося) та зробив сухий постріл. Уявіть собі отой звук в кімнаті площею 20 метрів!? Дійшовши до себе я почав слухати що діється у сусідній кімнаті, але побачивши у дверях дружину заспокоївся, але почав мартвитися про зливний бачок у туалеті та пральку, але кулька не пробила отієї тонкої, бетоної стіни, а тільки викрушила ямку діаметром 20см та глибиною 6-8. Страти: прострілений сервант (дірочку заховав на пам"ять) та кілько прострочених рушників до посуду та переляку повні шаровари. Після отого всього гармидеру я швиденько люфу прочистив, мешкання провітрив та хильнув чарчину. Треба віддати належне моїй половинці - прочухану не було - тільки трішки мене пожурила, але я мало не всрався у першому моменті. Отакоє буває!
ну от чого ти так переймаєшся? то ж твої вуха а не мої. то чому я повинен їх шкодувати? з них все єдно холодцю не навариш
Мав колись схожий випадок. Тесть вчив мого сина як влаштована рушниця, заклав у ствол патрон, а малий моментально натиснув на курок. Добре, що заліза в патроні не було тільки пижі із валянка, то вони не пробили наскрізь 5см двері, тільки "виломили" дірку. після заміни дверей теж зберігаю як реліквію.
Як чого ? Бо вуха ще маю поки здорові без всіляких болячок , ото й переймаюся . Ото читав що пан Славута написав що від одного місінського пострілу вуха позакладало , а що тоді буде від черги з кпв ?
У нас прийнято свині годувати за давніми традиціями - без жодних добавок, вітамінів і т.д. - тільки тим, що дає природа.