Пособлю очистити землю від зайвого металу. Самостійно. Думаю, там його не завантажити. Тягнути до твердого, а там вже краном.
а хіба тут в движку форума немає панелі джерел і звідти не можна витягти отаку штуку, як на інших форумах? Наче є, так що який там план ролі не грає аби тіліфоном клацали фото
Вітаю, точно таку не бачив, може навіть і не знайдеться але морда ліца схожа на сфінкс чі сфінга(андросфінкс) або мавпа. А вилізти в кінцевому результаті може що хочеш, щоб їх розуміти то треба оті рецепти з канабісом вживати. Будете продавати то дайте ссилку.
Не , я рецепти з канабісам не продаю ..)) Дуже дякую за інфу . Передививсь феніксів але навіть схожого не бачив , нітє. Піду свіниксів шукать
Доброго вечора, за вікном ляпотить дощик, +12 вже чи ще, но то таке, начавив яблук дітлахам на сік, мало но що є, а от жмих планую завтра пустити на вино, колись робив тож буду згадувати що до чого. Мабуть всім добраніч, котодень пройшов не дарма .
Вітаю панове, таки надцятий день, надцятого року і в нас дощить.+14С.отакоєот . тут розгрібаю завали в гаражі, є духовка ліктріческа 2 штк і панель газова, нуна робить. на горище ще невиходив але скоро бум кришу робить. таки з середою вас.
Доброго ранку на середині тижня, моросить +17 обіцяють цілий день буде капати з неба, подивимося що воно буде. Гарного всім дня.
Яким рецептом? Ви в себе під парканом викосили? Бо я тую дичку бачу повсюди - тіки нікому вона не треба за безплатно, а от у ділера її ж за гроші - то інший зовсім коленкор (ну то така штука в паперових книжках буває)
Знаю де дичкі повно але не балуюся таким, не моє, от пиво з цигаркою з власного табаку, або рюмку чаю з салом і часничком саме моє . Дощик перестав падати, бо в 9-ть ранку були хмари чорні наче вечер настав, гримало навіть десь поруч. Гарного дня.