Та йой ! А хасиди що не п'ют ? П'ють та ще й як . Будучи студентом переродився , бо моі друзі які не переродилися до кінця навчання були вже кодовані деякі двічі .
Розпитайе хлопців з Карпат, вони вам розкажуть як в них туристів з кацапстану колись приймали, мо заодно і схему криївки підкинуть.
Так отож . І бусурмани п'ют і сало ідят , от коли до роботи діло доходить то тоді тіко згадують за релігію і канони поведінки .
та в нас ті традиції раніш років на 20 зявились і криївки теж будували. залишилося місце гарне обрати, щоб краєвиди були красиві
Дуже цікаве фундаментальне дослідження,яке може зробити виключно ватний доктор економічних наук з кавказьким прізвищем
Та швидше вже криївку будуйте, бо снігом завалить, треба буде іглу ставить, камрадів з півночі турбувати щоб передали креслення отих, як їх у трястя- от фігвамів іглу.
а в вас що сніг є? бо в мене ще нема((( та і всяке будівництво треба розпочинати коли тепло, тобто весною.
Зустрiчаються колобок та кубiк-рубiка Колобок питае: -Ти хто такий??? -Как хто? Я кубiк-рубiка!!! -Нифига себе!!! А я шо шарик-х*ярик получается???!