Доброго дня шановне панство !А скажіть , серед нас вєтєрінарів немає ? Суня моя прихворіла , дохтур виписав лікі , ніде в Балті та в Одесі знайти не можу... Може хто зна де такі є ?
Доброго ранку панство. А якби ще можна було прочитати що там написано та по скільки. В принципі рецепт можна на телефон скинути.
Камєради ,мо в когось буде можливість , думав сам , лечь не впораюсь... Ще-й улюблена моя суня захворіла... Грошей ніц не вистачає . До грудня відшкодую... P.S. На опєрацію тилкі-но п"ять тисяч захтіли... Може є в кого можливість...
тобто в інтернеті написано відпускаються по рецепту, якщо піду спитаю і зажадають рецепт то може і проканає в аптеці, тільки вона суб, нед. - вихідний. І ще один мінус, в ампулах виробляється не в нас.
Друже , та рецепт в мене є , та можно ї не в ампулах... Просто спитайте ,є в них ? P.S. Цей вересень в мене насправді якісь "чорний"
В понеділок зайду, якщо це вас трохи розрадить то я так кілька років - поки живий, рухаюсь. Ви мені скиньте в приват номер телефону.
Розумію вас дуже добре. Недавно свого малого ледь виходили, якась напасть, то одне, то друге. То вірус підхопив, ще не налаштувався толком шлунок, як герпес підхопив... Мо' вам хоч якось допомогти? Відстань то між нами...
теж в приватку намалюйте назву, дозировку, колічество та нумеро таксофону. завтра наберу знайомого ветлікаря