Буду лупашить старим ополоником по батереї,але з ранку 01.01.15,спеціально для сусідів,бо вони мене за рік дістали.Понажераються до каматозу і давай на горі меблі двигати
я пістоля лашую, осп-30 зветься. якщо пружини які підходять знайду то буде салютовий феєрверк а не знайду то то небуде. отакоєот
точно! тре' у лісі криївку облаштувати. і самому відпочити і туристам за грубі гроші в аренду сдавати.
вітаю громадськість.тільки прокинувся.вчора був-заплив.сьогодні-корпоратив. По погоді -2 і сніг.краса.давно не було снігу на новий рік. краще в замет,ніж у калюжу.
Сусіда ти там обережніше із отим металобрухтом . Як надумаєш стріляти то хоч мотузкою смикай за спуск .
А тут ви не праві . Коли люд перепьє і ляже відпочити при плюсовій температурі то одне , а коли лягло і примерзло у власній сечі то вже інші наслідки для організму .
тю на тебе. в мене не металобрухт а доволі міцна та добра річ. її просто хтось розукомплектовав та через неналежний стан іржою покрилась. так що ніякої шворки не треба
А що тут дивного ? Зара вже на масові гуляння до ялинки не ходжу , а от раніше таких у власній сечі бачив кожного року і не одного . Хлопці гуляють ......