ну в мене монетки то побічне на скіфах. Сухо і чумайдани на полі такі що не їхав би, малий потяг, каже з весни не копав, все робота а це припер аж з кіровоградської обл. на день щоб копнуть, прийшлось. Оскому збив то знов сто років не бачитиму.
Доброго всім ранку, на вулиці +8 і покі соняшно. Багато справ на соьгодні тож пішов щось робити, гарного всім дня.
Зарекался не писать тут. Но причина уважительная. Решил всех предупредить. В Украине выводят из оборота монеты некоторые гривенные банкноты старого образца. Об этом сообщили в Национальном банке Украины. С 1 октября 2020 года в Украине нельзя будет расплатиться: бумажными купюрами старых образцов, выпущенными до 2003 года, номиналом 1, 2, 5, 10, 20, 50, 100 и 200 гривен; монетами номиналом 25 копеек. Ушёл.
Дякую, в куГсі, все це називається "прихована девальвація". Доброго дня панству, сухо, холодно, чі шашликів нарум'янити?
Вітаюсь, товариство. Сьогодні тепліше, +23 на сонці) Сьогодні хотів вчинити акт вандалізму, розпиляти обламаний багнет на ПСВ щоб зняти хомут, він мені треба для іншого. Та згадав про свято то і сижу тепер) З святом, камради.
Ото я молодець що на шашлики зганяв, правда перед тим стіну трошки порівняв після горе-будівельників, хай Бог простить!.Всіх зі святом!
У Лодзі - https://www.motoweteranbazar.com/ на початку року треба вписати гасло Moto weteran bazar 2021 i буде розклад, але перший відбувається у січні. Ціни на каски різні.
про долари забули написати - в єбіпті старі доляри вже не беруть , в нас тож виводять з обороту долари номіналом 2,5,10,20 та частково пісєтки , а сотки поки що ходитимуть
Скоро буде як в Угорщині, що я посрався був. Кажу, нах мені ваші песети, що я з ними робити буду? Давайте здачу в евро. Аж ні...