Вітаюсь, товариство. Воно жаркувато сьогодні. А зранку туман... Оно в Ефіопії знайшли цілий склад з різними ніштяками. Будуть імпортувати в США для продажі.
Доброго дня шановному панству, а кацапам та зеленим покидькам... ну ви знаєте що та куди. Сьогодні ще раз переконався, що варто часами вудку десь закинути
Карабін М1 .30 і в нас купити можна без проблемів, а от Гаранда М1 або Спрінфілда 1903 то вже проблема - є дуже мало та коштують маєток!
Знайшов оригінальний ресурс, показує, що було мільйони років тому на якомусь певному місці. 90 мільйонів років тут море було, виявляється) https://dinosaurpictures.org/ancient-earth#0
Доброго четверга Всім, кава смачна погода непогана +16 обіцяють без опадів до +30 в день, тож гарного всім рибного дня.
Вітаюсь, товариство. Досить теплий ранок, майже літній. За старим стилем же літо он тільки щойно закінчилося) Кави ковтнув та до роботи(
Добрий вечір. Проїхавсь газексусом по файним дорогам, вихлопна розсипалась на.. геть. І якось не добре вона їде треба таки дивитись клапани та запалювання.
Пройдіться весною березовим гайком. І буде вам сок) Колись, ще як студентами були, звонить камрад, каже - мені здому м'ясо передали, ясно, що я нічого з ним робити не буду, давайте шашликів нажарим? Чи довго думали?))) Вийшли в Ніжині на так звані шлюзи, розмістились на бережку. І щось, не пам'ятаю, чи то просто так, чи запивону не вистачало, хтось притягнув банку соку, там берези були і люди збирали сок. Я його не дуже люблю, але тоді йшло добре. Потім підходить мужик якийсь, каже-хлопці, я не проти тільки банку потім поставте назад... Ковтнув з нами пару чарок і пішов довольний)))