во андроід, підтримує всі формати відео, стикується по вайфай https://www.olx.ua/obyavlenie/video...amenit-televizor-IDyW060.html?sd=1#46675992ec
Дивись, Юра , я ж кажу ціни до 40 000 доходять. Чого так - не в курсі. Перший раз з цим зтикнувся. Спава в тому - я ніколи з цим нема справи. Німець каже - перенеси і всьо. Там розмалюєш. Добре. Розмалюю. Но не то ж фото. А воно одне залишилось. Є старий спосіб. Розмічуеш полотно на квадрати, ну скажемо 5х5 см. 10х10. Як тобі зручно. Но фото настільке мале, шо при збільшені то виглялае як розмите камо )))) Я ніколи з цим справи не мав. Юра , тм казав колись в тебе друг худржник був. Може спитаеш , як буле час і можливість ? Можк він практикує таке. Тому шо це в тренді давно. Я проти цього, тому не користувався .
Зробив пару дзвінків. Художник він не портретист, як то все робити він не зна... Говорив з камрадом, каже дотично тільки мав справу з такими штуками, толком не знає, радить шукати кенон від 2к, бо те що мінімальну ціну коштує, то одноразове) Осьо спеціально сфоткав, помню ці фотки вживу, вони як на паспорт а то й меньші. Їх сканували і збільшували, але то працювали фахівці з відсканованими фото і вже після обробки вставляли в книжку. Тобто є порада, попросити замовника відсканувати в найбільшій якості а потім пошукати фахівця, щоб погрався з ним і зробив більшим. Хіба так. Бо, здається, купляти заради одної картини проектор, то беззмістовно. Все одно потім він лежатиме без діла.
Вітаю вельмишановне товариство! У п"ятницю повіз дружину на гриби та при оказіїї показати найбільшого дуба у Польщі та те що я робив при ньому. У лісі вийшло якось так: Ну а потім поїхали під Бартка - дуб поволі шикується до смерті Изображения:
Та мо' Камрад радив епсон, щось від 2х. Підібрати може щось тільки днів за 3-4, бо зараз часу тотально нема в нього.
Доброго вечора, знайомі теж хваляться врожаем, а в мене часу не має, да і сухо в нас дуже і не їздив. Пару фото що мені прислали вже сам хочу до лісу . Гарного вечора всім .
Доброго вечора, скатав сьогодні до лісу, трапилась звяздуля, потім сокирка недалеко, думаю зрозуміло що там було Ще якісь монетки незрозумілі з бородатими дядьками,рех поло написано, закинув в дистиляку,потім розберемся Коли їхав додому то зустрів трахтура з дивним трахтористом
Доброго вечора, Відсканувати в найвищій якості, але не вдома, а на професійному обладнанні в принтсервісі, а потім віддати гарному фотошоперу. Зараз через нейромережі так прогонять, що можна буде на трьохметрові банери вішати З повагою, Саша.
Ну я теж за те. Не варто заради цього купляти. Я он і фотку виклав з книжки, вони малі і багато в поганій якості. А хлопці їх витягли. Це саме оптимальне рішення в такій ситуації.
нормальна партія, з наших , Ми покажем вірний напрямок у вас доляри є, даєте нам ми садив і із 100 долярів виростає 200 бюрократіїї ноль все бистро і прозоро.