Та хз. Це якісь каци постарались. Хтось з камрадів в фб розмістив, а я потягнув. Гадаю, толку від такого апгрейду нижче нуля. І взагалі, так познущатись зі зброї...
Та не, ну красиво. Але на виході нуль. Ні одне поважне мисливське господарство на свою територію не пусте. Так, для душі, достати з сейфу та зайнятись самовдосконаленням до наступного разу...
За светку балакать не буду. Це залишилось мрією. Не володів. Вже була "зеленка" на руках та намір купити свт, але по дорозі натрапив на хфашисткаво мавзера кар м98, 1941 року виготовлення в дуже гарному стані. Не встояв, німець переміг. Верніше австрияк.
СКС харош так як є...більше з нього ліпити марно...робоча лошадка а не арабський скакун... але курва мені він подобався ПС: ДВ762 - номер мого колишнього СКСа
От-от, після такого знущання із "Свєтки" тіко само... і займатися... Бо толку ні від тієї оптики, ні з інших "дєвайсов" не буде... І щє - той власник по фото, він що лівша? Куди та пластикова пряжка з накладки під щоку ускоче при пострілі? Я уявив собі як я прикладаюсь з таким "обвєсом"... цілюсь... постріл! Пластикова пряга лупить по губах і зупиняється у роті?
Доброго ранку шановному панству!Відпрацював свої вихідні,збираюсь крутить до хати,на дворі+7С,непомішалаб і шапка вже...
Доброго здоров'я всім нідільго ранку, в мене +13-ть і сонячно, в день обіцяють +30 . Кава була смачна і є трошкі роботи на сьогодні. Тож гарного всім дня.
Доброго вечора , хлопці ! Таке питання. Хтось має кінопроектор ? Навіть не знаю чи то правильна назва. Проектор ( сучасний маленький ) щоб проектувати зображення на стіну ( наприклад ). Хочу купити собі. Бачив ціни від 1500 до 40 000 гривень. За 40 штук не цікавить. То я не розумію. Справа в чому ? Потрібно перевести зображення на велику площу. Зображення - старе фото типу як з паспорту. Перевести його по " старінкі " через клітинки - не реально !!! Не та якість фото. Нема за шо зачепитись. При збільшенні то суцільні плями. От питання в чому . Хто мав справу? Як воно ? Шо до чого? Як ним працювати ? Може хто має, і він йому не потрібен - я куплю. Короче кажучи, потрібна консультація.
Нє нє ! То не то )))) мені чуть жінка такий в подарунок не купила )))) не совети треба ))) треба сучасний, щоб з телефона транслювати зображення. Типу дивіться , у вас на теоефоні фото дружини ( наприклад ), ви транслюєте його на стіну , і обводите олівцем. Ну типу того. В двох словах ))))
В мене є замовлення , треба фото з паспорта зробити дуже великим . На полотні. Фарбами. Але перенести його на полотно я не можу. Фото ніяке. Нема за що зачепитися. Потрібен саме проектор. А я в тому нульц. Я взагалі не знаю як я телефоном навчився користуватися
Юра , нє. Я то затулю. Но на совковий проектор я шо затулю ? Кінопльонку ? Треба саме сучасний проектор, маленький такий. Може хто мав справу. Шоб з телефоном дружив.
Знаю шо фігня безтолкова. Но може Юра Бєк відпише. Той наче зі всім мав справу шо в резетку включається. Но є один мінус - проектор не стірає. Юра може не знати про то.
Та то можна дізнатись, завтра хіба, як хоч називається та ціну, він не з дорогих. За телефон хз, до компа можна. А фотку з телефона на комп скинути.