Вітаю панове, припхався з епіцентру, зайшов без маски , якийсь тип в формі і з термометром мене непускав, каже маску ннада- я йому я пастор і наша релігія протирічить різним акцесуарам акцесуарам, наша місія в цьому світі прозора і чиста, як вода в св. Тортіли. Короч купив таки маску за 10 грн., і фіг надів і ніхто до мене нечіплявся , а всі інші в масках ходили, от що таке животворяще слово і віра в св. Буратіно хто сказав що там ціни дешеві, космас, ондулін 240 грн лист, в нас лежить по 120 , таким накуплю завтра.
ой та прям там, ми люди скромні , всього 10 грн. от суцуки 5 грн наварили на рівному місці. https://prom.ua/ua/p1249619189-sertifitsirovannye-meditsinskie-maski.html
Нащо вам ті клешні мясо в хвості аж 30 процентів. Як гріти їм воду більше 20 градусів то дешевше лобстерів періодично в магазі брать.
Доброго рибного ранку, кава була смачна нагода точніше небо ясне, +13 і росяно, обіцяють +27 вдень. Гарного всім дня бо вже треба бігти.
Так можна десь там де теплотраси вирощувати... У Франції крокодилів прямо на Водоймах АЕС колись вирощували... З повагою, Саша.