От тут майже так само як моя бабця робила . https://smachno.ua/recepty/deserty-i-vypechka/desserts-3315/ Доречі ,доброго дня всім !!!
Але ізюмінкою дня було те, що послав журналіста в путешествіе. Звонить мені один камрад з Чернівців, каже, в нього є якесь юне дароване, хоче написати щось про реконструкцію, про УНР. Ну, кажу, про рекон без санкції керівництва клубу не можу нічого говорити, а тривожити щось лінь, можу натрусити про Українську революцію. Той каже ок, кину твій номер. Подзвонив він мені. Хв. 10 я шото втираю про АУНР, він мене перебива, питає - ви ж реконструктор? Так, кажу. А він - як ви себе почуваєте коли вдягаєте російську форму? Я трохи завис, та кажу - нікак, літом жарко зимою холодно, а що? Та, каже, зараз війна з рашкою іде, може патріоту не варто вдягати російську форму? Я ще більш завис. Шото почав пояснювати що тоді було купа форми на складах після ПМВ, що вводили знаки розрізнення свої, тризуби, петлюрівки, що нереально було відшити в тих умовах форми на всіх, що реконструктори відтворюють історію, як було, а не як красіво, а потім шото плюнув і кажу іди ти, море он там, бо зараз понаписуєш. Потім передзвонив камраду, сказав-хай пише що хоче, але щоб я навіть не згадувався, відмовляюсь від інтерв'ю. Оце таке. Нерви ні к чорту)
Доброго вечора всім, не вистачає часу писати ранкова кава була . Вже в дома завтра буде час буди писати, бо теж рано на працю. Доброї ночі всім.
Доброго ранку, в ночі трохі полило, хоча гриміло і блимало добряче, з ранку було +13 кава була смачна, а роботи трошкі вистачає. Всім гарного дня.
Слова нашого земляка актуальні сьогодні як ніколи!!! Доброго ранку шановному панству!Потроху дощить,жнива на сьогодні всьо...+15С
Якісь в цьому році для мене "Чорний вересень" Батько впав з байка ,зламав ногу та руку ,за два дні моя укохана теж впала , рука в гіпсі ,а вчора ще-й тітка моєї дружини померла. Капець , вже грошей не вистачає на ці "подіі" Хоча сьогодні в нас свято - Narodzenie Najświętszej Maryi Panny , піду до костьолу ,мо трохі поліпшає
прийміть мої співчуття та тримайтеся, в мене взагалі щось весь рік з лютого, але все ж колись закінчується. Всього вам найкращого.
Мої співчуття . Теж рік ніякий, роботи все більше і більше нічого толком не встигаю . Гарного вечора всім.
мої вітання , камераден ! шось ви захандрили , але не бздо в кампот ! скоро цей високосний рік , курвайогомать , закінчиться й почнемо жити по-новому - все буде добре й бесплатно , долар по три , в магазінахнах всього повнісінько й нікого нема бо більшість виздихає , а хто сховається десь в закутках - того потім зжеруть здичавілі зомбаки шо переживуть наступні вибори й проголосують знову на зло всім за бєлаґалубих та опять і знову за іврєйцоффф ...
Це життя,роки беруть своє,та і час настав занадтотехногенний,невстигаєм ми за всіма ноухау,чим старші діти тим більш потрібно вирішувати всяких питань,батьки старіють,але це таке,життя потрібно сприймати як воно є.
а от як ви думали навіщо в минулому писали книжки про майбутнє , котре вже для нас стало звичним сьогоденням і все як писалось в тих фантастиках , га ? отожжжж , воно настає дуже швидко й не всі могут смотрєть в завтрашній день , точніше нє только ліш всє ... саме тяжко буде тим в кого велика родина та малі дітки - і найлегше буде одинакам та ветеранам , то ж з наступаючими вас святами !