нє , дружина дивилась прогноз , то на зиму обіцяють дощь зі снігом , ток щоь будемо єкономити на опалинні ...
Восхищаюсь камрады нашими людьми,один знакомый попросил подыскать ему прибор ну мой товарищ нашел ему маскоподобного Голденстикера как и мне.Сегодня встречаю его а он себе уже приобрел Минилаба за штуку зелени. Мое мнение если человек не знает основ поиска он может и за две штуки купить прибор,но толку будет мало.
Тю, років 2 тому один камрад пропонував допомогти продати прибор, вже і не пам'ятаю який, але з недешевих. Бо знахідок нема і нащо воно взагалі тоді треба. Як зараз пам'ятаю, приїхав я до нього, сижу в гаражі, а він переді мною, схоже, потягнув косячок після важкого робочого дня, вивернув на столик з пакету горку копаніни різної, і кричить - шо це таке? На хер воно мені треба? Меньше, ніж на кіло золота з кожної поїздки, він був не згоден) Шото пряснювати, що коп це праця в поті небритого обличчя і чуть-чуть везіння, марно) Ну і відпочинок від всього. Для мене це в першу чергу, ніж знахідки.
а нулячого сафаріка який був куплений за штуку а проданий через неділю за 600 у.є. та ж сама історія.Але хепі енд знаєте який купив китайського граунда бо типу манетку на 60 см бере і дисплей крутіший з катушкою і штангою а сафарік важкий і отстой. оце думаю йому навігатор і картиз корчмами напродать за 400 у.є нада тільки поїхать мідяків позакопувать , срібла чуть і фальшака золотого завтра отксерю карту вже з новими корчмами і хуторами і на гешефт таки.
Доброго вечора і здоров'я всім, втомився трохі на праці мозги чуть не виїли чайною ложкою щось коїться не то в цьому житті , втомився геть , пару фото і піду баїнькі голова не варить зовсім . Доброї всім ночі.
Та ж дякую,та оце саме таких лез, "Нева", в мене завдяки діду штук 50 пачок лежить в сараї. І набір для бриття аналогічно. + від іншого діда лишилась небезпечна, золінген, з Німеччини привіз. Так що якщо захочу, то шо тим, що тим)
А хто зна, що то за колапс вчора в Києві був? Ото від ст. метро Чернігівська туди на Бровари. Їй Богу, перший раз таке - години дві їхав до повороту на Чернігівщину. Метр проїхав і стоїш, дика тянучка. Думав, до віку не заверну)
Що зробиш? Дід в мене був запасливий. Одної солі, ну як солі, каміння в картонні, викинули десятка півтора пачок, коли сарай новий збудували і розбирали старий.