Фотки можу постити хоч кожного дня в темі, сезон морів вже закінчився, а от ікону тре продати за грубі гроші
напевно тому мені і сподобався...компактне, тихе, спокійне, красиве місто...пляжик досить пристойний, ввечері є де погуляти перед сном...нема реву дискотек до ранку...взагалі десь до років 15 тут відпочиваю, але останні роки з 1 вересня...людей на порядок менше, ціни на квартири значно нижчі. і живність присутня:
ааааа....ну а я то поплавати, пониряти, під парасолькою посидіти приїхав...мені чим меньше народу - тим краще
Знайшов нову,але яка з ними кака,металеві пластини відриваються від гуми,думаю кріплення сидіння кардинально переробити.
нафіга такі дорогі машини. на гарних шляхах. Учора в Черкаській області на автошляху М 05 #Київ – #Одеса перевернувся автомобіль #Mitsubishi Pajero. Причиною ДТП стала технічна несправність ходової частини, яка виникла під час руху автомобіля. На щастя, водій та пасажири залишилися не ушкоджені. #mitsubishipajero
Доброго вечора, вже вдома нарешті гримить і блимає, мабуть буде злива вночі, втомився трохі за день ще завтра якось пережити, а там на вихідних може в городі покорпаюся, гарного всім вечора.
У мене сухо бо зна відколи і тепло 33-34 градуси але сьогодні бачив продають грузді та парасольки cтрокаті.
У нас тоже 34 ,на завтра на ночь обещают дождь,но небо в темных полосах от пожаров на Харьковщине,да и своих придурков хватает с кострами так что дожди могут просвистеть мимо.Правда с среды уже нормально похолодает,да и завтра чуть попустит.
може пан ґовтва кацап і не знає української , а ви коробитесь . І ото ж якби вміли читати без коробління - шифером би зашивали дашок бо стіни криють сайдінгом
От приніс якось один молодик .. тре , каже продать .. Святє Пісьмо 186якогось там року .. Кажу це гон . Ніт вистави на аук , тре гроші . Фотік глюкнув , вінда злетіла ... до аука не дійшов .... Дзвоню забирай хутко і якось сам .. Холера під штуку тіко ремонт компа на рівному місці